Now loading.
Please wait.

Login

Koerier in Schiphol

Schiphol en AD Snelkoeriers

pallet_versturen_AD snel koerier SchipholAD Snelkoeriers is ook te vinden Schiphol. Dit is niet meer dan logisch. Schiphol is namelijk de grootste luchthaven van Nederland en een van de belangrijkste luchthavens in Europa. Schiphol was in 2014 met bijna 55 miljoen passagiers de op vier na drukste luchthaven van Europa.

Koerier op Schiphol

AD Snelkoeriers maakt ook graag gebruik van Schiphol als luchthaven en heeft hier ook enkele goede contacten zitten. Het grote voordeel van dit luchthaven is dat er al zoveel geautomatiseerde systemen zijn voor het verwerken van luchtvracht. Voor de vele koeriersdiensten die ervaring hebben met het verzenden van luchtvracht via dit luchthaven is er een eigen aangepaste handelwijze die bij dit koeriersbedrijf past. Dit geldt uiteraard ook voor AD Snelkoeriers. Wij zijn jarenlang bekend met de systemen die hanteert en hebben daarom in combinatie met onze eigen werkwijze een systeem die naadloos en zeer efficiënt door ons ingezet kan worden voor de verwerking van goederen door de systemen bij de op vier na grootste luchthaven van Europa.

 

Formaliteiten en juiste documenten

Wij van AD Snelkoeriers kunnen via dit drukbezochte luchthaven eenvoudig uw goederen door de douane krijgen waarbij wij de formaliteiten zoals de juiste documenten in orde maken. Het enige wat u hoeft te doen is vertrouwen te hebben in onze toonaangevende service die wij keer op keer met iedere oproep tentoonstellen. Voor u als bedrijf is het grote voordeel dat u meer tijd heeft om zich te focussen op uw core business en zo efficiënt mogelijk bezig te zijn.

Luchtvracht is routine voor Koerier Schiphol

Herhaalbezoek via ADSnel koeriers kan u alleen maar voordeel opleveren zodat u de incidentele taken zoals het doen van luchtvracht af laat handelen door een partij waar deze taken routine zijn. Schiphol en ADSnel koeriers gaan door de jarenlange samenwerking soepel te werk en daar merkt u als onze gewaardeerde klant de voordelen van. Kortom, twijfel niet langer en laat ons van ADSnel u helpen van uw incidenten een zekerheid te maken.

Koerier in Schiphol met 24uursservice

Onze koerier in Schiphol is zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een zending enveloppen of meerdere pallets. U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling. Na uw aanmelding nemen wij binnen dertig minuten uw zending al in ontvangst. Uw zending kan vanuit Schiphol door onze koerier naar elke gewenste bestemming op de wereld worden gebracht. U kunt ook van onze speciale koeriersdiensten gebruikmaken, zoals: