Koerier in Beverwijk

 AD Snelkoeriers in Beverwijk

Bent u op zoek naar een koerier in Beverwijk? Ad Snelkoeriers is jarenlang actief in Beverwijk. Wij zijn uw partner voor zowel grotere als kleinere zendingen. We hebben een uitgebreid wagenpark, zodat we u met elke opdracht goed kunnen helpen.

Drukte op de weg

Beverwijk is in de afgelopen jaren overspoeld met de vele bezoekersaantallen voor onder andere De Bazaar. Ook de andere trekpleisters van deze gemeente  heeft ervoor gezorgd dat er meestal in de weekend een gigantische drukte is op de wegen rondom deze streek. Om deze reden maakt het doorgaande verkeer dat van en naar het Noorden gaat vooral gebruik van de wegen die zich aan de oostkant bevinden. Dankzij de aanleg van een nieuwe provinciale weg de N197 is het verkeer in deze streek overzichtelijker geworden. AD Snelkoeriers kent deze weg als geen ander.

Koerier in Beverwijk met 24-uurs service

Wij zijn 24/7 voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een zending enveloppen of meerdere pallets. U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling. Na uw aanmelding nemen wij binnen dertig minuten uw zending al in ontvangst. Uw zending kan vanuit Beverwijk door onze koerier naar elke gewenste bestemming op de wereld worden gebracht. U kunt ook van onze speciale koeriersdiensten gebruikmaken.

Bekijk onze diensten in Beverwijk

Contact

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog, aarzel dan niet om te bellen of om een bericht te versturen.

Contact

24/7 bereikbaar

Luchthavens Internationaal

Landelijke dekking

Geconditioneerd vervoer

36 medewerkers

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.