Koerier Hoofddorp

AD Snelkoeriers in Hoofddorp

Hoofddorp is de hoofdstad van de gemeente Haarlemmermeer. AD Snelkoeriers is erg actief in deze plaats. Hoofddorp is vanwege de gunstige ligging ten opzicht van Schiphol, Amsterdam en de rest van de randstad een ideale vestigingsplaats voor veel bedrijven. Wij zijn dan ook bijna dagelijks aanwezig in Hoofddorp.

Omgeving Hoofddorp

Ook voor de omringende plaatsen, zoals Aalsmeer, Badhoevedorp, Nieuw-Vennep en de omringende gemeenten kun je AD Snelkoeriers inzetten.

Verkeer

Dat de verbinding naar Schiphol zo goed is, heeft te maken met het omringende wegennet uit de Haarlemmermeer streek. Er zijn twee belangrijke wegen in de Haarlemmermeerpolder. De eerste belangrijke weg is de Kruisweg. De andere belangrijke weg is de Hoofdweg. Hoofddorp ligt in werkelijkheid tussen het kruispunt van deze twee belangrijke wegen. Dit maakt de verbinding naar de rest van de grotere streken zeer gemakkelijk. Ook voor de inwoners en bezoekers vergaat het reizen binnen de Haarlemmermeer en daarbuiten zeer soepel. Wij van AD Snelkoeriers zijn in ieder geval zeer benieuwd wat de toekomst brengt voor de al uitstekende bedrijvigheid in Hoofddorp.

 

Koerier in Hoofddorp met 24 uursservice

Onze koeriersdient in Hoofddorp is zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een zending enveloppen of meerdere pallets. U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling. Na uw aanmelding nemen wij binnen dertig minuten uw zending al in ontvangst. Uw zending kan vanuit Hoofddorp door onze koerier naar elke gewenste bestemming op de wereld worden gebracht. U kunt ook van onze speciale koeriersdiensten gebruikmaken, zoals:

 

Bekijk onze diensten in Hoofddorp

Contact

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog, aarzel dan niet om te bellen of om een bericht te versturen.

Contact

24/7 bereikbaar

Luchthavens Internationaal

Landelijke dekking

Geconditioneerd vervoer

36 medewerkers

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.