Maatwerk transport

Maatwerk vervoer vereist expertise

Het is tegenwoordig immers normaal om klanten te voorzien in hun meest diverse wensen en eisen. Maatwerk vervoer kan naast enkel vervoer ook bestaan uit opslag of ontvangt van goederen voor een verzamelde verzending. Maatwerk is zo divers omdat het te maken heeft met verschillende soorten zendingen en de specifieke wensen van de klant. Heeft u bijvoorbeeld meerdere verzendingen met elk een andere eindbestemming? Geen probleem voor AD Snelkoeriers! Goederen bestaande uit bijvoorbeeld kunst, sierraden of een ander type aan goederen? Ook geen probleem! AD Snelkoeriers zorgt hiervoor en zal het vervoer geheel afstemmen aan uw wensen en daarmee ook de wensen van uw klanten!

Niets is onmogelijk

Heeft u een pakket met een internationale eindbestemming? Ook dit is geen probleem voor AD Snelkoeriers! Het pakket wordt bij u opgehaald door een van onze medewerkers en naar het meest dichtstbijzijnde luchthaven gebracht. Het afhandelen van de benodigde documenten en het pakket na de vlucht persoonlijk op de eindbestemming afleveren behoort ook tot de taken van de AD Snelkoeriers medewerker. Dit is service waar u niet wist dat het zo makkelijk kon. Dit is de service waar wij graag bekend om staan.

Waarom AD Snel koeriers Maatwerk?

AD Snel koeriers heeft een strategische ligging. Met onze ligging zijn wij maximum een half uur van luchthaven Schiphol verwijderd. Door deze ligging kunnen wij redelijk snel en flexibel een groot gedeelte van Nederland bedienen. Tevens kunnen wij met twee uur in Antwerpen zijn. In de koeriers markt geldt dat degenen met het grote gebied de meeste klanten werven. Verder is AD Snelkoeriers 24/7 telefonisch en/of via e-mail te bereiken; wij begrijpen namelijk hoe belangrijk het is dat uw zending zo snel en nauwkeurig mogelijk wordt behandeld en zijn eindbestemming bereikt. Het is voor bedrijven zeer nadelig om inefficiënt te werken.  Gelukkig doen wij van AD Snelkoeriers alles voor een uitmuntende dienstverlening!

Waarom maatwerk transport met Ad Snel?

  • Altijd gediplomeerde chauffeurs met een representatieve en professionele uitstraling.
  • NIWO Gecertificeerd
  • Dekking door heel Europa

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.