Over ons

AD SNELKOERIERS ALS ORGANISATIE

AD Snelkoeriers is een transport en koeriersbedrijf dat zeer trots is op zijn DNA waarbij kwaliteit en service centraal staat.

Verder zijn wij van AD Snelkoeriers flexibel en veelzijdig inzetbaar mede dankzij ons uitgebreide wagenpark bestaande uit bussen en vrachtwagens die in diverse transportbehoeftes uitkomst biedt. Snelle en duidelijke facturering

Vanzelfsprekend hebben wij ook onze administratieve traject zeer goed op orde. Wij zorgen voor snelle en duidelijke facturering, waarbij de ontvangstbevestiging altijd wordt meegezonden en inkoop/ordernummers altijd worden vermeld. Dit biedt u de mogelijkheid kosten eenduidig aan uw klanten door te berekenen indien noodzakelijk.

Flexibiliteit personeel

Na telefonisch opdracht wordt uw verzending binnen 30 minuten opgehaald om rechtstreek naar de plaats van bestemming te worden gebracht. Eventuele instructies kunt u meegeven aan de chauffeur.

 

Wagenpark

Kosteneffectief transporteren met het juiste voertuig, ons wagenpark serveert elk marktsegment. Van een compacte Volkswagen Caddy of een ruime Crafter tot een DAF Vrachtwagen met een laadvermogen van 25 ton. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste transportmethode? Wij helpen u verder.

Collega's

Vestigingen

Trailers

m2 oplsag

NIWO Gecertificeerd

AD Snelkoeriers beschikt ook over het felbegeerde NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) certificaat.

Het NIWO stelt drie voorwaarden, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardig en vakbekwaam.

Dankzij ons NIWO certificaat kunnen wij van AD Snelkoeriers te allen tijde garanderen dat uw vracht met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.

IRU

AD Snelkoeriers is aangesloten bij The International Road Transport Union (IRU). Dit is de wereldwijde transport organisatie die samen met haar leden duurzame mobiliteit over de weg weet te garanderen. Leden van de IRU zijn de meest representatieve partijen voor wegvervoer op nationaal niveau. Het feit dat wij lid zijn betekent dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om dit binnen ons werkgebied na te leven. Het motto van de organisatie: “Working together for a better future”.

  • Loyaliteit in alle omstandigheden
  • Oplossingen op maat maken tussen luchtvaartmaatschappij, agent en klant
  • Juistheid in alle financiële zaken
  • Hoge productiviteit met behulp van de beste beschikbare IT- en communicatiesystemen
  • Hoog vertrouwen in neutraliteit zonder belangenconflict voor al onze klanten
  • Hoogwaardige professionele verkoop- en serviceondersteuning voor onze klanten
  • Onze klanten in staat stellen om de best mogelijke resultaten te behalen in de gegeven marktsituatie
  • Eerlijk, open en transparant partnerschap op lange termijn met onze klanten
altijd bereikbaar transport

24/7 Bereikbaar

luchthavens internationaal

Luchthavens Internationaal

landelijke dekking transport koerier

Landelijke dekking

36 medewerkers

36 Medewerkers

geconditioneerd gekoeld vervoer

Geconditioneerd vervoer

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.