Geconditioneerd vervoer

Wat is geconditioneerd vervoer?

Geconditioneerd vervoer (ook wel gekoeld transport genoemd) is het transporteren van goederen onder zeer specifieke omstandigheden. Naast de temperatuur is de gehele atmosfeer gecontroleerd waardoor goederen over lange afstanden vervoerd worden zonder kwaliteitsverlies. Wij begrijpen dat elk transport anders is. Daarom conditioneren wij onze voertuigen exact zoals uw zending behoeft.

Welke zendingen profiteren optimaal van geconditioneerd transport?

Veel levensmiddelen zoals vlees, groente en fruit is zeer bederfelijk. Om bederf te voorkomen kunnen specifieke eisen gesteld worden aan geconditioneerd transport. Ook voor andere zendingen zijn wij het beste koeriersbedrijf voor geconditioneerd vervoer. Meer weten over onze geconditioneerde voertuigen? Neem contact op en uw ontvangt binnen 15 minuten een offerte.

Binnenlands geconditioneerd transport in Nederland

Binnenlands geconditioneerd vervoer is de snelste en meest kostenefficiënte manier om uw producten af te leveren. Of uw producten nou van Maastricht naar Leeuwarden gaan of andersom, Ad Snel Koeriers zorgt ervoor dat uw producten in vers en in optimale vorm aankomen op de bestemming.

Kosteneffectief geconditioneerd én gecontroleerd transporteren

Samen met onze chauffeurs halen wij elke rit het onderste uit de kan. Slimme boordcomputers geven inzicht in brandstofverbruik- en kosten. Daardoor verminderen we niet alleen brandstofverbruik maar beperken wij tegelijkertijd de CO2-uitstoot van onze voertuigen. Track & trace systemen in onze wagens geven u op élk moment inzicht in de locatie van uw geconditioneerde transport.

Geconditioneerd
transport van hoge kwaliteit

Wij zullen er altijd voor waken dat uw producten in hoge kwaliteit vervoerd worden. Wij hebben enkele richtlijnen opgesteld om aan hoge eisen van geconditioneerd transport te voldoen. Omdat wij onze afspraken altijd na willen komen, werken we met de meest actuele logistieke planningssystemen. Wij leveren uw producten dus altijd af op het tijdstip dat we hebben afgesproken. Dag of nacht, wij staan altijd voor u klaar!

 

Waarom geconditioneerd vervoer met Ad Snelkoeriers?

  • We werken enkel met gekwalificeerd, goed opgeleid en betrokken personeel.
  • HACCP wordt gewaarborgd
  • We werken met moderne communicatie- en beheerssystemen

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.