Koerier Heemstede

Logistiek transport in Heemstede

Een koerier in Heemstede nodig? AD Snelkoeriers heeft koeriers in Heemstede en daarbuiten. U kunt landelijk bij ons terecht voor veilige en voordelige zendingen. Ook voor buitenlandse zendingen zijn we uw partij.

We hebben namelijk een landelijk netwerk met vervoerders en zijn zo altijd in de buurt. Een AD Snelkoerier koerier in Heemstede of daarbuiten is bovendien betrouwbaar. We zijn NIWO gecertificeerd en aangesloten bij de International Road Transport Union.

Snelle koerier in Heemstede

Wilt u een zending met spoed bezorgen? Geen probleem bij AD Snelkoeriers. Ook via ons overnight systeem kunt u rekenen op een snelle bezorging. Onze klanten boeken koeriers graag bij ons: we bieden een hoge service tegen de laagste tarieven!

Voordelen

  • Nationale en internationale koeriersdiensten
  • Snel en betrouwbaar
  • Eenvoudig uw zending boeken
  • Online track & Trace
  • Zelf bepalen waar de koerier uw zending ophaalt
  • Hoogwaardige service tegen competitief tarief

Contact

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog, aarzel dan niet om te bellen of om een bericht te versturen.

Contact

24/7 bereikbaar

Luchthavens Internationaal

Landelijke dekking

Geconditioneerd vervoer

36 medewerkers

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.