Sneltransport

Snel uw goederen vervoereren van A naar B

Sneltransport speelt handig in op het gezegde ‘Time is money’ van Benjamin Franklin. Zelfs in die tijd was het voor een ontwikkelend en snelgroeiend land duidelijk dat tijd een kostbare goed is. Wij van AD Snelkoeriers besparen u graag tijd en dus geld door zorg te dragen dat uw goederen zo snel mogelijk op de eindbestemming arriveren. Als u ons laat doen waar wij goed in zijn, behaalt u tijdswinst die u weer elders kunt investeren. Wij zetten ons beste beentje voor om u een sneltransport service te geven waar u niet van wist die nodig te hebben. Wij dragen zelfs zorg of adviseren u wat de beste manier is om een zending te versturen. Geen gedoe met het aanleveren van een enveloppe, pakket of pallet. Met uw vertrouwen regelen wij uw verzending van A tot Z!

 

Goedkoper

Vooral in het bedrijfsleven is sneltransport een vaak gebruikte methode voor het vervoeren van goederen. Het bedrijfsleven staat immers nooit stil. Naast tijd is timing alles. Inefficiënt omgaan met een bestelling heeft logische nadelen. Als een zending op zich laat wachten kan dit al snel een dure grap worden. De kosten voor sneltransport vallen in verhouding veelal lager uit dan de kosten van een te laat ontvangen zending. AD Snelkoeriers raadt daarom vooral bedrijven onze sneltransport dienst aan als die zich geen zorgen willen maken inefficiënt bezig te zijn.

Experts in de nationale- en internationale
transport

AD Snelkoeriers Amsterdam is gespecialiseerd in (inter)nationale koeriersdiensten.
In de afgelopen jaren heeft AD Snelkoeriers veel ervaring opgedaan in de nationale en internationale transport. Deze opgedane ervaring tonen wij met iedere zending. Verder heeft AD Snelkoeriers een goede reputatie opgebouwd dat wij tijdig leveren. Wij gaan tot het uiterste om die verkregen reputatie hoog te houden!

Waarom sneltransport met Ad Snel?

Wij staan klaar op ieder moment van de dag
Wij regelen het van A tot Bestemming
Representatief wagenpark

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.