Palletvervoer

Palletvervoer door de gehele benelux

Palletvervoer biedt uitkomst al u nationale of internationale zendingen overweegt. is AD Snelkoeriers is de partij bij uitstek die zorgdraagt voor een snelle en vooral goede transport van uw producten. Tevens bent u voor het ophalen van palletzendingen in Europa bij ons ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw pallet bij u wordt opgehaald en de volgende dag geleverd wordt op de bestemming binnen de Benelux.

Onze palletvervoer genereert al jaren vele tevreden klanten. Het vervoeren van producten via pallets is zeer efficiënt en daarom hebben veel bedrijven baat bij dit type transport. AD Snelkoeriers staat garant voor een betrouwbare levering en voordelige prijzen bij iedere levering.

 

AD Snelkoeriers palletvervoer voor al uw goederen

Het grote voordeel van vervoer via pallets is dat er veel verschillende soorten goederen vervoerd kunnen worden. AD Snelkoeriers maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die pallet vervoer met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij op een zeer eenvoudige manier uw goederen vervoeren tegen een voor u zo aantrekkelijk mogelijk tarief. Vervoer via pallets heeft een extra logistiek voordeel; veel magazijnen zijn zo afgestemd op dit type vervoer dat het verwerken hiervan sneller gaat dan normaal.

AD Snelkoeriers garandeert met zijn service een betrouwbare levering van uw goederen tegen een aantrekkelijk laag tarief.

AD Snelkoeriers uw voordelige
partner in transport via pallets

Het tarief wordt bepaald door de hoeveelheid transportruimte die u nodig heeft.
Zo kunnen wij diverse tarieven aanbieden in ons palletvervoer.
Wij denken graag samen met u mee over transport oplossingen.
Door het uitgebreide netwerk van AD Snelkoeriers is internationale palletvervoer ook mogelijk.

Waarom palletvervoer met Ad Snel?

Uitstekende planningssytemen
Binnen- en buitenland
Ook op- en overslag van uw goederen

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.