Koerier Schiphol

Schiphol en AD Snelkoeriers

Uiteraard is AD Snelkoeriers werkzaam op en rondom Schiphol. Schiphol is namelijk de grootste luchthaven van Nederland en één van de belangrijkste luchthavens van Europa. Schiphol was in 2014 met bijna 55 miljoen passagiers de op vier na drukste luchthaven van Europa.

Koerier op Schiphol

AD Snelkoeriers maakt ook graag gebruik van Schiphol als luchthaven en heeft hier goede contacten. Het grote voordeel van deze luchthaven, is dat er al zoveel geautomatiseerde systemen zijn voor het verwerken van luchtvracht. Wij zijn jarenlang bekend met deze systemen en hebben daarom in combinatie met onze eigen werkwijze een systeem wat naadloos en zeer efficiënt ingezet kan worden.

Formaliteiten en juiste documenten

Wij kunnen via deze drukbezochte luchthaven eenvoudig uw goederen door de douane krijgen, waarbij wij alle formaliteiten zoals de juiste documenten in orde maken. Hierdoor heeft u als bedrijf meer tijd over om te focussen op uw core business. En uiteraard kunt u zorgeloos uw zending aan ons overdragen.

Luchtvracht

Schiphol en AD Snelkoeriers gaan door de jarenlange samenwerking soepel te werk en daar merkt u als onze gewaardeerde klant de voordelen van.

Koerier in Schiphol met 24uursservice

Onze koeriersdienst is zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een zending enveloppen of meerdere pallets. U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling. Na uw aanmelding nemen wij binnen dertig minuten uw zending al in ontvangst. Uw zending kan vanuit Schiphol door onze koerier naar elke gewenste bestemming op de wereld worden gebracht. U kunt ook van onze speciale koeriersdiensten gebruikmaken.

 

Bekijk onze diensten met Schiphol

Contact

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog, aarzel dan niet om te bellen of om een bericht te versturen.

Contact

24/7 bereikbaar

Luchthavens Internationaal

Landelijke dekking

Geconditioneerd vervoer

36 medewerkers

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.