Luchtvracht

Wereldwijd luchtvracht bezorgen 

VOOR HET LAAGSTE TARIEF MET AD SNELKOERIERS

Heeft u luchtvracht? Wij halen uw zending op en leveren deze voor u af. Dit geldt natuurlijk als u een zending met een internationale eindbestemming heeft. Van een klein pakket tot een complete motor, bij AD Snelkoeriers is uw zending in goede handen. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij alleen met betrouwbare vervoerders werken. Ook buiten de grenzen, stopt de geliefde service van AD Snelkoeriers niet!

Luchtvracht algemeen

Op de luchthaven Schiphol zijn naast AD Snelkoeriers ruim 150 andere expediteurs gevestigd. Al deze andere bedrijven boeken namens hun eigen klanten de zendingen bij de luchtvaartmaatschappijen. Naast het boeken, dragen zij zorg voor de opmaak van benodigde documenten, zoals een airwaybill en verzorgen zij de douaneformaliteiten. In de meeste gevallen zorgen zij ook voor het afhalen van de vracht bij de klant. De luchtvrachtexpediteur is een wederverkoper van de luchtvaartmaatschappij. Luchtvracht is een zeer vaak gehanteerde manier van verzenden. Bij AD Snelkoeriers kunnen wij met onze ervaring u tijdwinst boeken.

Cargo & Airfreight: snel, veilig en voordelig

Voor uw zending kiest u voor de Cargo & Airfreight van AD Snelkoeriers. Bij AD Snelkoeriers heeft onze service enkele voordelen die u interessant zult vinden. Wij bieden namelijk; de snelste, veiligste en qua kosten de meest aantrekkelijke oplossing voor uw zending. Als extra service kunnen wij ook uw goederen verpakken. Hoe meer wij van u uit handen kunnen nemen, des te meer wij ons stempel kunnen drukken.

Voordelen Cargo en Airfreight service

  • Aanlevering van exportzendingen
  • Uitslag van importzendingen
  • In en –uitklaringen
  • Verpakking en opslag
  • Afhandeling douane formaliteiten bij import en export
  • Voordelige internationale verzending van luchtvracht
  • Nationale en internationale bezorging

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van AD Snelkoeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen. Vrijblijvend een offerte aanvragen bij AD Snelkoeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van uw goederen kan kosten. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming.