Now loading.
Please wait.

Login

Luchtvracht

Wereldwijd luchtvracht bezorgen voor het laagste tarief met ADSnel koerierswordwide-verzending Luchtvracht

Heeft u luchtvracht? Wij halen uw i thought about this zending op en leveren deze voor u af. Dit geldt natuurlijk als u een zending met een internationale eindbestemming heeft. Van een klein pakket tot een complete motor, bij ADSnel koeriers is uw zending in goede handen. Deze garantie kunnen wij bieden omdat wij alleen met betrouwbare vervoerders werken. Ook buiten de grenzen, stopt de geliefde service van ADSnel koeriers niet!

Luchtvracht algemeen

Op de luchthaven Schiphol zijn naast ADSnel koeriers ruim 150 andere expediteurs gevestigd. Al deze andere bedrijven boeken namens hun eigen klanten de zendingen bij de luchtvaartmaatschappijen. Naast het boeken, dragen zij zorg voor de opmaak van benodigde documenten, zoals een airwaybill en verzorgen zij de douaneformaliteiten. In de meeste gevallen zorgen zij ook voor het afhalen van de vracht bij de klant. De luchtvrachtexpediteur is een wederverkoper van de luchtvaartmaatschappij. Luchtvracht is een zeer vaak gehanteerde manier van verzenden. Bij ADSnel kunnen wij met onze ervaring u tijdswinst boeken.

Cargo & Airfreight: snel, veilig en voordelig

Voor uw zending kiest u voor de Cargo & Airfreight van ADSnel koeriers. Bij ADSnel koeriers heeft onze service enkele voordelen die u interessant zult vinden. Wij bieden namelijk; de snelste, veiligste en qua kosten de meest aantrekkelijke oplossing voor uw zending. Als extra service kunnen wij ook uw goederen verpakken. Hoe meer wij van u uit handen kunnen nemen, des te meer wij ons stempel kunnen drukken.

Voordelen Cargo en Airfreight service

• Aanlevering van exportzendingen
• Uitslag van importzendingen
• In en –uitklaringen
• Verpakking en opslag
• Afhandeling douane formaliteiten bij import en export
• Voordelige internationale verzending van luchtvracht
• Nationale en internationale bezorging

Wilt u meer informatie over deze service? Neem direct contact met ons op.

Wij helpen u graag verder zoals alleen ADSnel koeriers dat kan!