Now loading.
Please wait.

Login

Palletvervoer

Palletvervoer Palletvervoer door de gehele benelux.

Palletvervoer biedt uitkomst al u nationale of internationale zendingen overweegt. is ADSnel koeriers is de partij bij uitstek die zorgdraagt voor een snelle en vooral goede transport van uw producten. Tevens bent u voor het ophalen van palletzendingen in Europa bij ons ook aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw pallet bij u wordt opgehaald en de volgende dag geleverd wordt op de bestemming binnen de Benelux.

Onze palletvervoer genereert al jaren vele tevreden klanten. Het vervoeren van producten via pallets is zeer efficiënt en daarom hebben veel bedrijven baat bij dit type transport. ADSnel koeriers staat garant voor een betrouwbare levering en voordelige prijzen bij iedere levering.

ADSnel koeriers palletvervoer voor al uw goederen

Het grote voordeel van vervoer via pallets is dat er veel verschillende soorten goederen vervoerd kunnen worden. ADSnel koeriers maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte die pallet vervoer met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij op een zeer eenvoudige manier uw goederen vervoeren tegen een voor u zo aantrekkelijk mogelijk tarief. Vervoer via pallets heeft een extra logistiek voordeel; veel magazijnen zijn zo afgestemd op dit type vervoer dat het verwerken hiervan sneller gaat dan normaal.

ADSnel koeriers uw voordelige partner in transport via pallets

ADSnel koeriers garandeert met zijn service een betrouwbare levering van uw goederen tegen een aantrekkelijk laag tarief. Het tarief wordt bepaald door de hoeveelheid transportruimte die u nodig heeft. Zo kunnen wij diverse tarieven aanbieden in ons palletvervoer. Wij denken graag samen met u mee over transport oplossingen. Door het uitgebreide netwerk van ADSnel koeriers is internationale palletvervoer ook mogelijk.

Interesse?

Indien u geïnteresseerd bent in een van de diensten van ADSnel koeriers of meer informatie wilt over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer; 023 – 540 30 30. U kunt ook een e-mail sturen naar; info@adsnel.nl .

Vrijblijvend een offerte aanvragen bij ADSnel koeriers kan uiteraard ook. Dankzij uw offerte krijgt u al snel inzage wat het transport van de pallet(s) kan kosten besluit u deze door ADSnel koeriers te laten verzorgen. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van het type goederen en de eindbestemming. Online een offerte aanvragen kan ook; klik hier om een online offerte aan te vragen.