Now loading.
Please wait.

Login

Koerier in Beverwijk

 AD  Snel in Beverwijk

Beverwijk ligt ook in de provincie Noord-Holland maar is geen grote stad zoals Amsterdam dat wel is en herbergt ook geen groot luchthaven zoals Schiphol. Toch is deze gemeente belangrijk voor AD Snel koeriers. Het inwonersaantal van Beverwijk ligt met ongeveer 40.000 inwoners aanzienlijk lager dan dat van bijvoorbeeld Amsterdam. Voor vele koeriersdiensten naast AD Snel koeriers is deze gemeente namelijk een belangrijke bron van inkomsten door de vele bezienswaardigheden en cultuur die er te vinden is die een grote bezoekersstroom trekt. Ook grenst deze gemeente aan de westelijke kant aan de Noordzee.

 koerier Beverwijk

De Bazaar

Beverwijk gemanifesteerd in de grootste overdekte markt van Europe genaamd ‘De Bazaar’. Het bezoekersaantal van deze markt staat vrijwel gelijk aan het aantal inwoners van de stad waar deze zich bevind. Er komen mensen van alle hoeken van het land langs om in het weekend zich tegoed te doen van de producten en diensten die er op De Bazaar te vinden zijn.

Voor AD Snel koeriers is ‘ De Bazaar’ belangrijk omdat het een reputatie heeft dat het een verzamelpunt is voor tal van exotische goederen. Er zijn ook een groot aantal handelaren aanwezig van een niet-Nederlandse achtergrond. Het is met het oog op de interculturele en internationale handel een groot gewin voor AD Snel koeriers om hierop in te spelen.

Drukte op de weg

Beverwijk is in de afgelopen jaren overspoeld met de vele bezoekersaantallen voor onder andere De Bazaar. Ook de andere trekpleisters van deze gemeente  heeft ervoor gezorgd dat er meestal in de weekend een gigantische drukte is op de wegen rondom deze streek. Om deze reden maakt het doorgaande verkeer dat van en naar het Noorden gaat vooral gebruik van de wegen die zich aan de oostkant bevinden. Dankzij de aanleg van een nieuwe provinciale weg de N197 is het verkeer in deze streek overzichtelijker geworden. AD Snel koerier kent deze weg als geen ander. Geen zending is hetzelfde. AD Snel koerier heeft een uitgebreid wagenpark met verschillende  soorten voertuigen.

Koerier in Beverwijk met 24-uurs service

Onze koerier in Beverwijk is 24/7 per dag voor u beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een zending enveloppen of meerdere pallets. U kunt bij ons rekenen op een snelle afhandeling. Na uw aanmelding nemen wij binnen dertig minuten uw zending al in ontvangst. Uw zending kan vanuit Beverwijk door onze koerier naar elke gewenste bestemming op de wereld worden gebracht. U kunt ook van onze speciale koeriersdiensten gebruikmaken, zoals: