Now loading.
Please wait.

Login

Over ons

ADSnel koeriers als organisatie

ADSnel koeriers is een transport en koeriersbedrijf dat zeer trots is op zijn DNA waarbij kwaliteit en service centraal staat.

Verder zijn wij van ADSnel koeriers flexibel en veelzijdig inzetbaar mede dankzij ons uitgebreide wagenpark bestaande uit bussen en vrachtwagens die in diverse transportbehoeftes uitkomst biedt.

Snelle en duidelijke facturering

Vanzelfsprekend hebben wij ook onze administratieve traject zeer goed op orde. Wij zorgen voor snelle en duidelijke facturering, waarbij de ontvangstbevestiging altijd wordt meegezonden en inkoop/ordernummers altijd worden vermeld. Dit biedt u de mogelijkheid kosten eenduidig aan uw klanten door te berekenen indien noodzakelijk

Flexibiliteit personeel

Na telefonisch opdracht wordt uw verzending binnen 30 minuten opgehaald om rechtstreek naar de plaats van bestemming te worden gebracht. Eventuele instructies kunt u meegeven aan de chauffeur.

NIWO Gecertificeerd

ADSnel koeriers beschikt ook over het felbegeerde NIWO (Stichting Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie) certificaat.

Het NIWO stelt drie voorwaarden, namelijk; betrouwbaarheid, kredietwaardig en vakbekwaam.

Dankzij ons NIWO certificaat kunnen wij van ADSnel koeriers te allen tijde garanderen dat uw vracht met de zorg en vakkundigheid wordt behandeld die het verdiend.
niwo

IRU
AD Snel Koeriers is aangesloten bij The International Road Transport Union (IRU). Dit is de wereldwijde transport organisatie die samen met haar leden duurzame mobiliteit over de weg weet te garanderen. Leden van de IRU zijn de meest representatieve partijen voor wegvervoer op nationaal niveau. Het feit dat wij lid zijn betekent dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om dit binnen ons werkgebied na te leven. Het motto van de organisatie: “Working together for a better future”.

Meer weten over de mogelijkheden van AD Snel Koeriers? Wij informeren u op deze website goed en volledig. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag op weg.

logo_en1