Now loading.
Please wait.

Login

Vaste Routes met ADSnel koeriers

trackentraceVaste Routes  

ADSnel koeriers heeft ook een concept van vaste routes. Met dit concept heeft u zeggenschap over de gewenste plaats van bestemming waar onze chauffeurs dienen te arriveren. Dit kunt u systematisch houden zodat de chauffeurs elke dag op hetzelfde tijdstip op de aangewezen plaats van bestemming aanwezig zijn. Hierdoor kunt u beter uw overige taken plannen. En hoe beter u uw taken kunt plannen des te meer zicht u heeft op uw eigen vaste processen.

Onze chauffeurs

De chauffeurs in dienst bij ADSnel zijn enkele van de meest professionele actief in de logistiek. Punctualiteit en professionaliteit maar ook een zeker niveau van service kennen zij als geen ander. Wij houden onze chauffeurs gemotiveerd door hen te blijven betrekken in beslissingen. Door deze betrokkenheid hebben onze chauffeurs ook vaak creatieve oplossingen voor complexe en onverwachte situaties. Onze chauffeurs zullen dankzij het versturen van meldingen altijd tijdig aangeven wanneer zij arriveren. Dit is voor zowel u als bedrijf en onze chauffeurs handig. Deze mogelijkheid kunnen wij u bieden dankzij branchegerichte software. Het bijkomstig voordeel is dat onze chauffeurs de routines van uw bedrijf leert kennen en zo beter kunnen inspelen op cruciale tijdsgebonden opdrachten. Dit is ook onderdeel van de gewaarde service van ADSnel koeriers.

Flexibel

De focuspunt van ADSnel koeriers is vooral het leveren aan en voor bedrijven. Onze procedures zijn op een dusdanige manier ingericht dat het niveau van onze professionele service aansluit bij de urgentie en zorgvuldigheid die van essentieel belang is in het bedrijfsleven. Omdat wij flexibel werken waarbij u de aflevertijd en frequentie bepaalt, is het niet ondenkbaar dat de logistieke oplossingen van ADSnel koeriers uw bedrijf kan helpen groeien. Wij kunnen u ook tips geven waar er logistieke processen kunnen worden verbeterd. Wij denken graag met u mee!
Voor meer informatie over de ‘Vaste Routes Koeriersdienst’ van ADSnel koeriers kunt u contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag op weg!