Now loading.
Please wait.

Login

Maatwerk transport

Maatwerk transport

Maatwerk vervoer vereist expertise. Het is tegenwoordig immers normaal om klanten te voorzien in hun meest diverse wensen en eisen. Maatwerk vervoer kan naast enkel vervoer ook bestaan uit opslag of ontvangt van goederen voor een verzamelde verzending. Maatwerk is zo divers omdat het te maken heeft met verschillende soorten zendingen en de specifieke wensen van de klant. Heeft u bijvoorbeeld meerdere verzendingen met elk een andere eindbestemming? Geen probleem voor ADSnel koeriers! Goederen bestaande uit bijvoorbeeld kunst, sierraden of een ander type aan goederen? Ook geen probleem! ADSnel koeriers zorgt hiervoor en zal het vervoer geheel afstemmen aan uw wensen en daarmee ook de wensen van uw klanten!

Niets is onmogelijk

Heeft u een pakket met een internationale eindbestemming? Ook dit is geen probleem voor ADSnel koeriers! Het pakket wordt bij u opgehaald door een van onze medewerkers en naar het meest dichtstbijzijnde luchthaven gebracht. Het afhandelen van de benodigde documenten en het pakket na de vlucht persoonlijk op de eindbestemming afleveren behoort ook tot de taken van de ADSnel koeriers medewerker. Dit is service waar u niet wist dat het zo makkelijk kon. Dit is de service waar wij graag bekend om staan.

Waarom AD Snel koeriers Maatwerk?

AD Snel koeriers heeft een strategische ligging. Met onze ligging zijn wij maximum een half uur van luchthaven Schiphol verwijderd. Door deze ligging kunnen wij redelijk snel en flexibel een groot gedeelte van Nederland bedienen. Tevens kunnen wij met twee uur in Antwerpen zijn. In de koeriers markt geldt dat degenen met het grote gebied de meeste klanten werven. Verder is ADSnel koeriers 24/7 telefonisch en/of via e-mail te bereiken; wij begrijpen namelijk hoe belangrijk het is dat uw zending zo snel en nauwkeurig mogelijk wordt behandeld en zijn eindbestemming bereikt. Het is voor bedrijven zeer nadelig om inefficiënt te werken.  Gelukkig doen wij van ADSnel koeriers alles voor een uitmuntende dienstverlening!